Spørsmål? Ring oss på 66 81 10 20
Laster
Legger til produktet...

Norges beste servicekonsept?

Det er en forutsetning for din helse at det utstyret du bruker er i orden! Mange av produktene Lexow selger skal kontrolleres årlig eller etter hver gang de er brukt -og de som ikke har dette som et krav bør også sjekkes med jevne mellomrom for å sikre at alt er som det skal, og at du ikke lurer deg selv og tror du er beskyttet.

Vi har verksteder i Oslo og Stavanger, og utfører service også ute hos kunde der det trengs. Hos Lexow har vi bl.a. Norges best utdannede servicemann innen fallsikring. Hos oss er du trygg på at utstyret du bruker er i orden.

Fallsikring

Lexow har mer enn 40 års erfaring med reparasjoner og service innen fallsikring. Vi har kompetanse på fallsikringsutstyr også fra andre leverandører enn våre egne, og har en genuin interesse for at ditt fallsikringsutstyr er i orden!

Rust og møkk i fallblokker -en risikofaktor

Fallblokker uten forseglede bremsesystem er utsatt for dette -vet du hvor mange fallblokker vi får inn til service med dette problemet?

Hulldekkeklemmer fra Combisafe -endringer gjør at de må bygges om ved neste årskontroll

Leenstra HDF-klemmer kjøpt før 2015 må bygges om grunnet endring i kravene.
Les mer her, og bestill service på dine HDF-klemmer!

Sundström åndedrettsvern

Vi utfører service på alle Sundström-produkter.

1 + 1 = 3 -en unik garanti fra Sundström

Visste du at du kan forlenge garantien på dine Sundström-vifter ved å sende de inn til jevnlig service?

Vær din egen servicesjef!

Er det lenge siden du byttet hygienesett på hørselsvernet ditt? Dette fikser du selv

For at hørselsvernet skal beskytte deg må hygienesettet være mykt og fleksibelt, uten sprekker som slipper inn støy. Skumgummiringene mellom klokken og hodet ditt blir etterhvert stivere, og tilpasser seg dårligere din hodeform. I tillegg kan de bli skjøre av vær og vind, hårprodukter og generell slitasje. Dette er det enkelt å gjøre noe med! Hygienesett til ditt hørselsvern finner du her!

Har du spørsmål, eller ønsker service på ditt utstyr er vi klare!

Last ned Følgeskjema for produkter til service og kontroll

Laster
Laster