Spørsmål? Ring oss på 66 81 10 20
Laster
Legger til produktet...

Univet 5X1 vernebrille G15 linse

Varenr. 5X1.03.00.05
0 anmeldelser Skriv en anmeldelse
Denne brillen byr på alt. Tidsriktig og moderne design, høy bærekomfort og effektiv beskyttelse. G15-linseteknologien er spesielt utviklet for å utnytte potensialet i menneskeøyet. Linsen slipper igjennom det synlige lyset, samtidig som den beskytter mot det strålingsspekteret som vårt øye ikke
Pris
kr 145,00
Eks. mva.
Om
Denne brillen byr på alt. Tidsriktig og moderne design, høy bærekomfort og effektiv beskyttelse.

G15-linseteknologien er spesielt utviklet for å utnytte potensialet i menneskeøyet. Linsen slipper igjennom det synlige lyset, samtidig som den beskytter mot det strålingsspekteret som vårt øye ikke kan ta imot.

Ett-punkts oppheng av linsen på brilleinnfatningen skaper optimal bevegelsesfrihet for brillestengene, slik at disse tilpasser seg automatisk alle ansiktsprofiler. Brillestengene kan justeres i lengderetning og vinkles, og er utstyrt med SoftPad-teknologi, som gir stor anleggsflate for høy bærekomfort og stabilitet. Myk nesebro i antiskli termoplastikk som kan høydejusteres for individuell tilpasning. Linse med 9D base teknologi med ekstra omsluttende design for optimal beskyttelse. Linsens innfatning kan ved tre enkle grep fjernes og ved tre enkle grep bli påsatt tettsittende tetningsflens og elastisk hodebånd, og er da godkjent iht EN 166 punkt 3, sprutsikker. Reservelinse kan leveres. 5X1 veier kun 29 gram, for bærekomforten sin skyld.
Egenskaper
Varemerke: Univet
Antiduggbehandlet: Ja (N)
Antiripebehandling: Ja (K)
Linse: G15 polykarbonat
Innfatning: Termoplastgummi
UV-beskyttelse: Ja (UV400)
Vekt i g: 29
Tilleggsegenskaper: Softpad
Tilleggsgodkjenninger: EN 166 punkt 3, sputsikker, om brukt sammen med 5X1.K1.00.00 tetnigsflens
Standard: EN 166, EN 170, EN 172
Omtaler (0)
Det er ingen anmeldelser ennå
    Laster
    Laster