Spørsmål? Ring oss på 66 81 10 20
Laster
Legger til produktet...

Mann med vernehjelm

Lexow -hvem er vi?

Lexow er en totalleverandør av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Vi importerer og distribuerer produkter av høy kvalitet, til alle bransjer i Norge.

Vi importerte våre første vernehjelmer i 1948, og har siden det vært en aktør i PVU-markedet.

Lexows slagord sier mye: Fremtiden sikres på jobben!

Dette er mer en bare et tomt ordspill. Slagordet beskriver hele virksomhetens filosofi. En filosofi som har båret frem, og utviklet Lexow til å bli en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr.

Lexows visjon og misjon:

Å bidra til at norske kvinner og menn kan reise hjem etter endt arbeid uten skader -hver dag.

Gjennom mange år har dette gitt oss motivasjon til å stå på, til å lære mer og strekke oss lengre.

Markedsledende kompetanse til din rådighet!

Lexow er en kunnkapsbedrift. Våre produktsjefer og selgere følger tett på utviklingen hos ledende produsenter innen våre produktområder. Vi er også i kontinuerlig nærkontakt med våre kunder slik at vi hele tiden skal kunne forstå skadepotensialet i et stadig mer krevende arbeidsmiljø. Vi søker å leve i symbiose med kunder og produsenter på den ene siden, og forskning og premissleverandører på den andre siden, Ffruktene av dette kommer våre leverandører og kunder til gode!

Organisasjonen

Vi har hovedkontor og lager på Sofiemyr utenfor Oslo, på til sammen 2500 m2. I tillegg har vi avdelingskontor i Stavanger og Ålesund.  Til sammen er vi 32 ansatte, på lager, kontor, verksted og distriktsselgere. Lexow har 2 datterselskaper, Yrkes & Profilklær AS og Proffklær Haugesund AS,  og er 100 % eid av Ahlsell-konsernet.
Laster
Laster