Spørsmål? Ring oss på 66 81 10 20
Laster
Legger til produktet...

Nyheter

 • Lexow fusjonerer med Ahlsell 15.08.2017

  Markedsledende kompetanse + Et komplett sortiment

  Etter mer enn 50 år i markedet som en av de fremste kunnskapsbedriftene innen personlig verneutstyr og arbeidstøy blir vi nå en del av Nordens største handelsvirksomhet innen bransjen. I løpet av november blir Lexow fusjonert med Ahlsell.
 • EN HELT NY SERIE VERNESKO FOR VÅTE DAGER! 22.04.2017
  Sixton Ortisei og Ortles verneskoSixton har klart det igjen! Det italienske skomerket innen vernesko er kjente for god design og tekniske innovasjoner.

  Nå presenterer vi de helt nye skoene som er vanntette, pustende, og har en helt ny Vibram-såle; Fire&Ice for ekstra godt grep i all slags vær
 • Iris 2 signalgul vernehjelm med fargede reflekser 25.10.2016

  Å VÆRE SYNLIG PÅ ARBEIDSPLASSEN ER VIKTIG FOR Image titleSIKKERHETEN!

  Våre nye Iris 2 vernehjelmer mi signalgul farge sørger for at du synes -og med reflekser i forskjellige farger er synligheten tatt til et nytt nivå samtidig som man ikke mister muligheten til å se hvem som er hvem på arbeidsplassen -fra langt hold.

 • Univet 5X1 -EN KOMPLETT SERIE VERNEBRILLER 25.06.2016

  Image titleUNIVET 5X1 VERNEBRILLE -ET KONSEPT I SEG SELV


  Univets nyeste vernebrille, 5X1, er et helt konsept i seg selv, med topp teknologi i brillestenger, linser og nesebroer, og med utskiftbare linser og tilbehør.


 • BATA BRIGHT -SOMMERLIG LETT VERNESKO 19.05.2016

  Bata Bright vernesko


  EN LETT OG HØYTEKNOLOGISK VERNESKO, MED DESIGNET TIL EN JOGGESKO.

  KOMFORTABEL OG EKSTREMT PUSTENDE -PERFEKT TIL VARME SOMMERDAGER!

  BATA BRIGHT
  -DE LETTESTE VERNESKOENE I KLASSEN?

  -med et sportslig og sprekt design.
 • SUNDSTRÖM SR 900-SERIEN 18.03.2016

  Sunsdtröm SR 900 halvmaskePerfekt passform gir best komfort 

  SR 900 er et helt nytt system der brukeren enkelt tilpasser produktet utifra arbeidsplassens krav og behov. En maske kan brukes til forskjellige systemer; med filteret rett på masken, med slange og filterholder på ryggen, tilkoblet vifte eller tykkluftsysten.
 • MASCOT SAFE SUPREME -Synlighet i toppskiktet! 04.03.2016

  Hi-vis serie med høy sikkerhet, enestående komfort og moderne design!Mascot Safe Supreme

  I MASCOT® SAFE SUPREME-serien finner du hi-vis bekledning til alle som krever noe helt spesielt av verneklærne. Her er det høy sikkerhet, smart design, god bevegelsesfrihet og alle funksjoner du har bruk for. Serien er spesielt rettet til håndverkere og entreprenører som skal bruke verneklær og som ikke vil gå på kompromiss med komfort, utseende eller funksjoner.

 • MASCOT SAFE LIGHT -smarte Hi-Vis arbeidsklær 04.03.2016

  Med fokus på funksjonalitet og komfort -til en rimelig penge!Mascot_safe_light


  I MASCOT® SAFE LIGHT-serien finner du ikke bare den høyeste sikkerheten på markedet, men også fokus på funksjonalitet, komfort og design. Arbeidsklærne har dessuten svært høy slitestyrke som forlenger levetiden for verneklærne.
  Og i tillegg er dette en robust prisfighter!

  Serien er utstyrt med reflekser av svært høy kvalitet som tåler hyppig vask. Flere av produktene er testet for 75 vask. Dette er langt flere enn hva som kreves i henhold til standarden. Produktene og også svært god evne til å bevare fargen etter vask.

Laster
Laster